Century 21 Medijski centar

Pitanja novinara

Budući da smo svjesni važnosti ažurnog i korektnog odnosa prema eventualnim medijskim pitanjima, dostupni smo vam putem dolje navedenih kontakata. Pobrinut ćemo se da sve potrebne informacije dobijete na jednom mjestu i u cijelosti, u skladu sa svojim željama.

 

CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o.

Cesta 24. junija 25, Ljubljana

1231 Ljubljana-Črnuče

 

01 / 4612 121

info@c21.hr

Century 21 Hrvatska

1971. godine, kada je u Sjedinjenim Američkim Državama otvorena prva poslovnica, gotovo nitko nije mislio da će se s godinama proširiti svijetom i obuhvatiti čak 80 svjetskih zemalja, otvoriti 8.000 ureda u vlastitoj mreži i imati 118.000 zadovoljnih zaposlenika. Budući da naše ideje nemaju granice, naše su se franšize u skladu s tim proširile diljem svijeta.

1971

godina osnivanja

86

broj zemalja u svijetu

14.000

broj ureda u mreži

147.000

zadovoljnih zaposlenika

Upoznajte nas

Cjelovito oglašavanje

U našim medijskim prostorima

Je li vam poznato ijedno tako široko oglašavanje na jednom mjestu? Mi vas pozivamo u listove vlastitog časopisa, a s klijentima možete kontaktirati putem internetske stranice. Fizički ćete biti prisutni u obliku promidžbenog materijala koji klijent može dobiti u svakoj poslovnici. Nismo zaboravili ni društvene mreže, pa ćemo vas povesti sa sobom i na međunarodne sajmove i lokalne seminare. Najzahtjevnijima nudimo i promidžbu putem naših vozila Ninebot, čime obuhvaćamo sve moguće marketinške pristupe.

Želim saznati više o tome

Promidžbeni materijal

Za uporabu promidžbenog materijala pripremili smo vam svoje logotipe koje možete upotrebljavati bez grižnje savjesti.

Logotip - Svijetla podloga

Logotip - Svijetla podloga

Logotip - Tamna podloga

Logotip - Tamna podloga

Želite li dati u najam ili prodati nekretninu?

Povjerite se našim stručnjacima

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.