Century 21Prezentacija

CENTURY 21

CENTURY 21 u globalnom je mjerilu najprepoznatljivija marka za promet nekretninama u svijetu. Uz snažnu međunarodnu prisutnost u više od 80 zemalja diljem svijeta, više od 12.900+ franšiznih ureda i više od 142.000+ zaposlenika, stvaramo nepobjedivu pogonsku snagu koja postavlja natprosječne standarde kvalitete na području posredovanja nekretninama još od 1971. godine.

 

Sjedište tvrtke nalazi se u SAD-u, u New Jerseyju, i dio je grupe Realogy koja predstavlja najveću agenciju za posredovanje nekretninama u svijetu.

 

CENTURY 21 je ekipa i veliko međunarodno društvo entuzijastičnih, stručno potkovanih i ambicioznih osoba koje žive i dišu za pripadnost svojim klijentima i realizaciju visoko postavljenih ciljeva.

 

Naša vizija je jasna

U Hrvatskoj želimo postati sinonim za natprosječnu kvalitetu usluge za klijente te osvojiti najveći tržišni udio prema broju realiziranih transakcija u području nekretnina. Suvremenim pristupom i stručnošću vjerujemo da to i uspijevamo ostvariti.

 

Naša misija osigurava vam

Sigurnu kupnju, prodaju, najam, izdavanje ili razmjenu nekretnine. Svjesni smo da su kupnja ili prodaja nekretnine važne i promišljene odluke u životu svake osobe te da su povezane s velikim financijskim ulaganjem, stoga se naši klijenti ne moraju brinuti o tome hoće li posao biti obavljen SIGURNO!

 

Naše vrijednosti

  • stručnost
  • sigurnost
  • moralna i etička načela
  • diskretnost
  • pouzdanost
  • pripadnost i potpuna predanost poslu
  • vjerodostojnost
  • društvena odgovornost

 

Društvo CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. dobilo je licencu za uporabu branda CENTURY 21 na teritoriju Republike Hrvatske te pripadajućih robnih marki. Društvo CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. na temelju toga provodi prodaju franšiza CENTURY 21 i dodjeljuje prava na uporabu branda CENTURY 21 te pruža podršku franšiznim poslovnicama CENTURY 21. Također pruža pomoć svojim franšiznim poslovnicama u regulaciji određenih internetskih stranica, oglašivačkih aktivnosti u vezi s brandom CENTURY 21 i s njom povezanih brandova te ostalih povezanih djelatnosti.

 

Društvo CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. ne obavlja izravno posredovanje nekretninama. Posredovanjem u prometu nekretninama bave se pojedinačni primatelji franšize koji mogu biti pravne osobe ili samostalni poduzetnici (agenti za promet nekretninama). Kod oglasa na internetskim stranicama navedeni su kontakti pojedinih agenata koji imaju pravo posredovati u prometu nekretninama.

 

Društvo CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. ne odgovara za sadržaj oglasa koji se objavljuju na službenoj internetskoj stranici www.c21.hr. Za oglase je izravno odgovoran agent za promet nekretninama koji pomoću oglasa trguje određenom nekretninom u suradnji s agencijom za promet nekretninama u okviru koje radi.

CENTURY 21 najbolji već 3. godinu zaredom!

J.D. Power nagrada

Sve 4 nagrade već 3. godinu zaredom!

"Na temelju istraživanja jednog od vodećih društava na području istraživanja javnog mišljenja (J. D. Power), tvrtka CENTURY 21 je ponovno pomela konkurenciju na području zadovoljstva klijenata."

 

Istraživanje agencije J. D. Power, koje je provedeno u razdoblju od ožujka 2015. do travnja 2016. godine obuhvatilo je analizu više od 5.000 transakcija u okviru svih marki nekretnina. U svim mjerenim segmentima robna marka CENTURY 21 je bila daleko najbolja, već treću godinu zaredom!

 

Prema podacima neovisnog društva za istraživanje javnog mišljenja J. D. Power, CENTURY 21 je najveća agencija za promet nekretninama u smislu broja transakcija stambenim nekretninama.

U istraživanju potrošača, koje je obavilo vodeće društvo za procjenu boniteta, obuhvaćene su ocjene tisuća potrošača iz cijelog svijeta. Već drugu godinu zaredom apsolutni pobjednik u svim kategorijama ocjenjivanja bila je tvrtka CENTURY 21 koja je time dodatno učvrstila svoj ugled društva za promet nekretninama s najvećim stupnjem zadovoljstva klijenata!

 

U tvrtki CENTURY 21 kvaliteta obavljenog posla je zaista prioritet! To prepoznaju i naši kupci i stručna javnost jer je tvrtka CENTURY 21 dobitnik prestižnih nagrada J. D. Power za najveći stupanj zadovoljstva kupaca!

CENTURY 21 po svijetu

Afrika

Angola
Južna Afrika
Maroko
Nigerija
Tunis
Zelenortski otoci

Australija i Novi Zeland

Australija
Novi Zeland
Papua Nova Gvineja

Azija

Hong Kong
Indija
Indonezija
Japan
Južna Koreja
Kambodža
Kina
Macau
Singapur
Tajland
Tajvan

Bliski istok

Bahrajn
Egipat
Izrael
Jordan
Katar
Kuvajt
Libanon
Ujedinjeni Arapski Emirati

Europa

Albanija
Belgija
Bugarska
Cipar
Češka
Crna Gora
Francuska
Gibraltar
Grčka
Luksemburg
Malta
Njemačka
Nizozemska
Portugal
Rumunjska
Rusija
Slovačka
Srbija
Španjolska
Turska
Engleska
Sjeverna Irska
Škotska
Wales

Južna Amerika

Brazil
Kolumbija
Peru
Urugvaj
Venezuela

Karibi

Angvila
Aruba
Curacao
Dominika
Dominikanska republika
Grenada
Guadaloupe
Jamajka
Kajmanski otoci
Martinique
Portoriko
Saba
Sveti Kristofor
Sint Maarten
Trinidad i Tobago

Sjeverna Amerika

Bermuda
Kanada
Meksiko
Sjedinjene Američke Države

Srednja Amerika

Belize
Gvatemala
Honduras
Kostarika
Nikaragva
Panama
Salvador

Želite li dati u najam ili prodati nekretninu?

Povjerite se našim stručnjacima

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.