Samo u Century 21 Luksuzno

Tkon

  • Zemljište
  • poljoprivredno
  • Prodaja
ID: 108160-54
Cijena nekretnine
95.350,00
cca. 718.414,58Kn
Okućnica 1.911 m2
Cijena nekretnine
95.350,00
cca. 718.414,58Kn
Agent
Danijel Katičin
Danijel Katičin

Broj licence: 23/2021

35 nekretnina

Detalji

Tkon, Otok Pašman, Donje More, neposredno iznad morskog žala, u uvali Kruševica, na najboljoj lokaciji na cijelom Južnom Pašmanu, prodaje se zemljište 1911 m2 pravokutnog oblika, više nego prostrano za boravak u intimi posjeda. Na povišenoj padini s pogledom prema zapadu, imanje je savršeno za suživot s prirodom. Sitska skupina otoka rasprostranjena do Proverse, samog ulaza u NP Kornati je kao na dlanu. Posjed ima privatni ulaz sa plaže, luke i pomorskog dobra. U samom dnu uvale su ostaci straog kamenog mandrača kojeg bi bilo dobro obnoviti. Sigurno je sidrište zaštićeno od svih vjetrova. Pristup automobilom je moguć, uz odrđeno dodatno ulaganje, sa stražnje strane posjeda. Teren je djelomično obrastao u makiju, ali lako bi se vratio u izvorno stanje - predivan maslinik okrenut moru. Najljepša je to lokacija na Donjem moru. Uvala je zaštićena od jakih vjetrova, i od juga i od bure i maestrala i cijeli akvatorij djeluje smirujuće. Večeri s predivnim zalascima i najvećim skepticima jasno ukazuju da je ova lokacija jedna od nekoliko najvrjednijih na Jadranu.

za više podataka: Danijel Katičin: +385 98 546 540 ili mail: danijel.katicin@c21.hr 

 

Prednosti za kupca

  • Donje more s pogledom na Kornate

Značajke

Okolica

  • Pogled na more

U blizini nekretnine

More 0.006 km

Agent

Danijel Katičin
Danijel Katičin

Broj licence: 23/2021

35 nekretnina

ANIMUS d.o.o.

Zastupnik nekretnine: ANIMUS d.o.o., Ulica Josipa bana Jelačića 1, 23000 Zadar

Nekretnine u blizini

Želite li dati u najam ili prodati nekretninu?

Povjerite se našim stručnjacima

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.