Goran  Dugandžija
kontaktirajte agenta

091 575 26 14

goran.dugandzija@c21.hr

Goran Dugandžija

  • Agent pripravnik
  • županija
  • 2 nekretnina

Što čovjek može reći o ovome poslu ili, na kraju krajeva o samome sebi, a da bi nas potencijalni korisnik usluga prihvatio bez stresa, otvorena srca i s povjerenjem? Možda odgovor leži u razmišljanju naših djedova i baka, koji su znali reći: „Malo dijete i životinju ne možeš prevariti, oni osjećaju tko je dobar čovjek i prilaze mu bez straha i s povjerenjem.“ Isto tako su znali reći: „ Tako je i s kućom, stanom ili domom. Koliko god mi tragali za domom, na kraju, dom je taj koji odabere nas. To bi trebala biti nit vodilja svakog agenta, tj. da agent predstavlja čovjeka od Vašeg povjerenja, oslonca u traženju rješenja i pronalaženju adekvatnog doma.

 

 

Veselim se našem druženju i pronalaženju Vašeg doma uz uzajamno povjerenje.

S poštovanjem,

Vaš Goran Dugandžija

 

 

 

 

 

 

 

 

Agencija

HABILIUS J.D.O.O.

Ulica Petra Svačića 3, 21000 Split

kontaktirajte agenta

091 575 26 14

goran.dugandzija@c21.hr

Nekretnine agenta

  • Kuća
  • Poslovni prostor
  • Prodano

Želite li dati u najam ili prodati nekretninu?

Povjerite se našim stručnjacima

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.