Habilius d.o.o.- C21 partner za Zagreb
Kontaktirajte agenciju

099 446 11 12

info.habilius@c21.hr

Habilius d.o.o.- C21 partner za Zagreb

  • 53 nekretnina
  • 2 agenata

Habilius j.d.o.o

Radnička cesta 52 , 10000 Zagreb

Prikaži na zemljevidu

CENTURY 21  partneri u Zagrebu i Splitu je poduzeće Habilius d.o.o. 

 S obzirom na dugogodišnje iskustvo i stručnost na trgu nekretnina, agencija CENTURY 21 Habilius otvorila je novi ured u Zagrebu, u Green Gold centru, na adresi Radnička cesta 52 (-1 kat). 

 Njihov tim posvećenih profesionalaca pruža širok spektar usluga, uključujući prodaju, kupnju i najam nekretnina za stanovnike Zagreba i okolnih područja.

Ono što izdvaja CENTURY 21 Habilius je njihova posvećenost klijentima i pružanje personaliziranog pristupa. Njihovi agenti su stručnjaci u svojem području i prate najnovije trendove na području nekretnina. Bez obzira jeste li prodavatelj ili kupac, CENTURY 21 Habilius će vam pružiti profesionalnu podršku tijekom cijelog procesa. Naš cilj je osigurati da ostvarite najbolje moguće rezultate i ostvarite svoje ciljeve vezane uz nekretnine.

Agencija CENTURY 21 Habilius ima široku mrežu resursa i partnera, što im omogućuje pristup raznovrsnom portfelju nekretnina. Bilo da tražite stan, kuću, poslovni prostor ili zemljište, agencija će vam pomoći pronaći idealnu nekretninu koja odgovara vašim potrebama i proračunu.

Uz svoju stručnost i profesionalnost, CENTURY 21 Habilius stavlja veliki naglasak na transparentnost i integritet u svakom poslu. Njihova reputacija u zajednici je izgrađena na temelju povjerenja i zadovoljstva klijenata.

Ako tražite pouzdanu agenciju za nekretnine koja će vam pružiti vrhunsku uslugu, CENTURY 21 Habilius je siguran izbor u Zagrebu.

Kontaktirajte agenciju

099 446 11 12

info.habilius@c21.hr

Agenti agencije

Saša Gluhak 36
Saša Gluhak

Licencirani agent za nekretnine

Tomislav Šoić 17
Tomislav Šoić

Licencirani agent za nekretnine

Nekretnine agencije

  • Poslovni prostor
  • Kuća
  • Stan
  • Zemljište
  • Kuće za odmor

Želite li dati u najam ili prodati nekretninu?

Povjerite se našim stručnjacima

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.