CENTURY 21 Partner
Kontaktirajte agenciju

098 207 308

info.partner@c21.hr

CENTURY 21 Partner

  • 2 nekretnina
  • 2 agenata

EUROGRUPA d.o.o.

Varšavska 4, 10000 Zagreb

Prikaži na zemljevidu

Kupnja ili prodaja nekretnine smatra se jednim od najstresnijih događaja u životu, i teško je ne napraviti pogrešan korak, koji nas onda vodi težim i skupljim putem...

Od 10 obaveznih koraka za uspješan posao, klijent treba napraviti samo prvi, obratiti se našoj agenciji, a mi rješavamo preostalih 9!

Izborom naše agencije dobivate pouzdanog PARTNERA, koji svojim znanjem i iskustvom jamči stručan i profesionalan postupak kupnje, odnosno prodaje nekretnine za Vas.

Sa vlastitom pravnom službom iskusnom u zemljišnoknjižnom pravu, naša agencija predstavlja pouzdanog PARTNERA pri svakoj kupoprodaji.

Naša agencija, a vaš budući PARTNER nalazi se u centru Zagreba, sa uredima na Cvjetnom trgu, Varšavska 4 i Đorđićeva 3 B, gdje će klijent u ugodnom poslovnom okruženju dobiti najbolju uslugu.

Kontaktirajte agenciju

098 207 308

info.partner@c21.hr

Agenti agencije

Mario Plejić 2
Mario Plejić

Direktor/Licencirani agent za nekretnine

Višnja Petrušić
Višnja Petrušić

Voditelj ureda/Licencirani agent za nekretnine

Nekretnine agencije

  • Stan
  • Poslovni prostor

Želite li dati u najam ili prodati nekretninu?

Povjerite se našim stručnjacima

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.