CENTURY 21 Lider Nekretnine

  • 0 nekretnina
  • 1 agenata

ANIMUS j.d.o.o.

, 230000 Zadar

Prikaži na zemljevidu

USKORO !!! OTVORENJE UREDA  C 21 LIDER NEKRETNINE U ZADRU !

 

Posredovanjem u prometu nekretnina bavimo se profesionalno i uspješno od 2013.godine, a u

3. mjesecu ove godine poduzeće  Animus - Lider Nekretnine,  uključile su se u prepoznatljiv brend CENTURY 21, kao najznačajnije i najpoznatije agencije u prometu nekretnina u svijetu,  koja posluje od 1971.g. u više od 80 zemalja i više od 8000 franšiznih ureda.

Surađujemo sa našim partnerima, javnim bilježnicima, odvjetnicima, javnim službama, klijentima i poslovnim suradnicima, te stvaramo pouzdani tim koji ima zajednički interes  uskladiti potrebe i želje kupaca i prodavatelja.

Posebno bi istaknuli dugogodišnju suradnju sa Bankama u RH i Austriji, te spremnost i želju za stručnom  pomoći koja je potrebna u rješavanju stambenih kredita.

U složenom postupku kupoprodaje vodimo Vas kroz cijeli proces kupoprodaje ( razgled nekretnine, odabir nekretnine, pregovaranje o cijeni, suradnja s bankama, potrebna dokumentacija, primopredaja nekretnine,  itd.) do  upisa Vas kao novog vlasnika nekretnine.

Vizija i cilj  nam je postati LIDER na tržištu nekretnina u Zadarskoj županiji pa i šire, postići maksimalno zadovoljstvo Kupaca i Prodavatelja, osigurati potpunu transparentnost i sigurnost za sve koji žele kupiti ili prodati nekretninu.

Agenti agencije

Smiljana Drk
Smiljana Drk

Direktor/Licencirani agent za nekretnine

Nekretnine agencije

Želite li dati u najam ili prodati nekretninu?

Povjerite se našim stručnjacima

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.