CENTURY 21 Lider Nekretnine

  • 82 nekretnina
  • 6 agenata

ANIMUS j.d.o.o.

Ulica Josipa bana Jelačića 1 , 23000 Zadar

Prikaži na zemljevidu

Posredovanjem u prometu nekretnina bavimo se profesionalno i uspješno od 2013.godine.

Poduzeće Animus - Lider Nekretnine, uključile su se u prepoznatljiv brend CENTURY 21, kao najznačajnije i najpoznatije agencije u prometu nekretnina u svijetu, koja posluje od 1971.g. u više od 80 zemalja i više od 8000 franšiznih ureda.

Surađujemo sa našim partnerima, javnim bilježnicima, odvjetnicima, javnim službama, klijentima i poslovnim suradnicima, te stvaramo pouzdani tim koji ima zajednički interes uskladiti potrebe i želje kupaca i prodavatelja.

Posebno bi istaknuli dugogodišnju suradnju sa Bankama u RH i Austriji, te spremnost i želju za stručnom pomoći koja je potrebna u rješavanju stambenih kredita.

U složenom postupku kupoprodaje vodimo Vas kroz cijeli proces kupoprodaje ( razgled nekretnine, odabir nekretnine, pregovaranje o cijeni, suradnja s bankama, potrebna dokumentacija, primopredaja nekretnine, itd.) do upisa Vas kao novog vlasnika nekretnine.

Vizija i cilj nam je postati LIDER na tržištu nekretnina u Zadarskoj županiji pa i šire, postići maksimalno zadovoljstvo Kupaca i Prodavatelja, osigurati potpunu transparentnost i sigurnost za sve koji žele kupiti ili prodati nekretninu.

 

ANIMUS j.d.o.o. Čakovec
sjedište: Čakovec, F. Pintarića 4

Century 21 ured: Zadar, Josipa Bana Jelačića 1 (adresa poslovanja )

Agenti agencije

Marin  Rončević 20
Marin Rončević

Agent pripravnik

Danijel Katičin 8
Danijel Katičin

Licencirani agent za nekretnine

Rock Knežević 23
Rock Knežević

Agent pripravnik

Century 21 Lider  URED ZADAR 15
Century 21 Lider URED ZADAR

Licencirani agent za nekretnine

Edmond Klarin
Edmond Klarin

Licencirani agent za nekretnine

Smiljana Drk 16
Smiljana Drk

Direktor/Licencirani agent za nekretnine

Nekretnine agencije

  • Kuće za odmor
  • Stan
  • Kuća
  • Zemljište
  • Poslovni prostor

Želite li dati u najam ili prodati nekretninu?

Povjerite se našim stručnjacima

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.