CENTURY 21 Futura

  • 375 nekretnina
  • 5 agenata

Futura obrt za posredovanje u prometu nekretninama

Ulica Istarskog razvoda 13, 52440 Poreč

Prikaži na zemljevidu

Agencija CENTURY 21 Futura otvorila je svoj ured u Poreču, istarskom gradu zanimljive povijesti koji je smješten na zapadnoj obali poluotoka i koji vrvi nekretninama okruženim mediteranskim ozračjem. Djelovanjem na području grada Poreča i njegove šire okolice agencija obuhvaća poslovne prostore, zemljišta, stanove i kuće u centru gradskih zbivanja, ali i u mirnijim mjestima okruženim maslinicima i vinogradima s pogledom koji seže do mora.

Posjedovanjem licence, upisom u Registar posrednika u prometu nekretnina pri HGK i stručnim pristupom materiji, agenciji je omogućeno da svakodnevno ostvaruje svoju misiju pružanja profesionalne usluge posredovanja u prometu nekretnina između potencijalnih klijenata na način da im se omogući sigurna i kvalitetna prodaja, najam ili kupnja u skladu s tržištem nekretnina i zakonodavstvom.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo učiniti sve da ga opravdamo i zadržimo!

 

FB: http://bit.ly/C21_Futura

IG: http://bit.ly/IG_C21Futura

Agenti agencije

Suzana Mužević
Suzana Mužević

Agent pripravnik

Nataša Vajagić 2
Nataša Vajagić

Agent pripravnik

Osman Osmanović 1
Osman Osmanović

Agent pripravnik

Marko Opačak 139
Marko Opačak

Licencirani agent za nekretnine

Paola Peršić 233
Paola Peršić

Direktor/Licencirani agent za nekretnine

Nekretnine agencije

  • Kuća
  • Stan
  • Kuće za odmor
  • Zemljište
  • Poslovni prostor

Želite li dati u najam ili prodati nekretninu?

Povjerite se našim stručnjacima

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.