Luksuzno

Izvan Hrvatske, Španjolska

  • Kuća
  • samostojeća
  • Prodaja
ID: 102121-94
Cijena nekretnine
Cijena na upit
Površina 500 m2
Okućnica 1.163 m2
Br. katova 1
Cijena nekretnine
Cijena na upit
Agent
Andreja Horvat
Andreja Horvat

70 nekretnina

Detalji

U izgradnji!
Nekretnina će biti dovršena u listopadu.

Ova predivna  i prostrana petokrevetna 'PAMETNA' kuća nalazi se na jednoj od najboljih lokacija u Jávei, s prekrasnim pogledom na more i planinu Montgó. Zemljište je smješteno u neposrednoj blizini Arenala u Jávei, kao i nekih od najboljih restorana i drugih sadržaja u okolici. Dizajnirana je prema principima bioklimata uz minimalnu potrošnju energije i maksimalnu udobnost. Ova kuća je potpuno opremljena najsuvremenijim instalacijama (AC, podno grijanje, lift, domotics-smart home) i ima nevjerojatnu teretanu i kino dvoranu.

MEDITERANSKI UGOĐAJ
Prekrasna nekretnina s mediteranskom esencijom. Svako područje ove vile osmišljeno je tako da cijeni pažljive detalje koje imovina ove veličine može ponuditi. Svaki aspekt ove mediteranske vile je vrhunske kvalitete: dizajn, građevinski materijali, završne obrade, rasvjeta i uređeni vrtovi. Njegov položaj, na najvišoj točki brda, omogućuje nevjerojatan pogled na more i zrak ekskluzivnosti.

Br. soba 5
Br. kupaonica 7

Značajke

Agent

Andreja Horvat
Andreja Horvat

70 nekretnina

Abakus vještačenja d.o.o.

Zastupnik nekretnine: Abakus vještačenja d.o.o., Trg Drage Iblera 9, 10000 Zagreb

Nekretnine u blizini

Želite li dati u najam ili prodati nekretninu?

Povjerite se našim stručnjacima

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.