Andreja Horvat
kontaktirajte agenta

097 672 20 08

andreja.horvat@c21.hr

Andreja Horvat

  • Licencirani agent za nekretnine
  • Grad Zagreb županija
  • 43 nekretnina

Prodati ili kupiti nekretninu uz pomoć nekoga tko se time bavi svaki dan, pomaže vam spriječiti puno pogrešaka te doći do cilja brže, sigurnije i sa lakoćom.

Kada nešto radimo ponovno iz dana u dan, naučimo savladati prepreke koje nismo očekivali sresti u procesu koji se na prvi mah činio toliko jednostavanim. Tako je i u mom iskustvu u radu sa nekretninama. Kod procesa kupoprodaje nekretnina mogu iskočiti mnogi neočekivani problemi i komplikacije koji su vrlo često mogli biti u korijenu spriječeni ili brzo riješeni ako ste imali sreću da vam je proces vodila osoba koja ima opravdani kredibilitet u tom području i iskreni interes i želju da vam pomogne.
Zamislite koliko energije, vremena i živaca možete uštedjeti ako taj posao prepustite nekome tko je istu stvar odradio već toliko puta da je došao do stupnja profesionalnosti i snažnog "know how".

Tu se nalazi moja misija; ostvariti vaš kupoprodajni proces super uspješnim, brzim i lakim; učiniti ga procesom koji će vam donijeti zadovoljstvo umjesto stresa i brige.
Pritom vam je moja ruka ispružena pri svakom koraku. Ako i vi pružite svoju, možemo zajedno krenuti putem uspjeha. Jeste li sa mnom?

Pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata kojima sam rezultatima koje su dobili opravdala ukazano povjerenje.

Agencija

Abakus vještačenja d.o.o.

Trg Drage Iblera 9, 10000 Zagreb

kontaktirajte agenta

097 672 20 08

andreja.horvat@c21.hr

Nekretnine agenta

  • Stan
  • Poslovni prostor
  • Kuća
  • Kuće za odmor

Želite li dati u najam ili prodati nekretninu?

Povjerite se našim stručnjacima

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.