CENTURY 21 Abacus

  • 26 nekretnina
  • 0 agenata

Abakus vještačenja d.o.o.

Trg Drage Iblera 9, 10000 Zagreb

Prikaži na zemljevidu

Prva zagrebačka agencija CENTURY 21 prodajne mreže!

Jeste li znali da je 51% ljudi imalo loše iskustvo prilikom kupoprodaje nekretnine, a da 68% ne vjeruje agentima za nekretnine? Mi, također, zaprepašteni tim podacima vjerujemo da je vrijeme za promjenu.

Naša je vizija biti najtraženija agencija za nekretnine. Naša je misija prkositi osrednjosti i isporučiti izvanredno iskustvo. Posao ne odrađujemo. Nastojimo nadmašiti očekivanja. Našim klijentima dajemo 121%! Opsjednuti smo boljim. Ne mirujemo. Vjerujemo u stalni napredak i inovativna rješenja jer znamo da uvijek postoji bolji put. Gradimo posao na odgovornosti i povjerenju. Mislimo kreativno. Radimo transparentno. Uvijek smo otvoreni za suradnju.

Agenti agencije

Nekretnine agencije

  • Stan

Želite li dati u najam ili prodati nekretninu?

Povjerite se našim stručnjacima

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.